Priopćenje

11. srpnja 2018.

Regionalni centar čistog okoliša obavještava zainteresirane gospodarske subjekte da će krajem srpnja 2018. godine objaviti međunarodna javna nadmetanja za nabavu usluga: tehničke pomoći i upravljanja projektom Centra za gospodarenje otpadom u Splitsko-dalmatinskoj županiji, nadzora gradnje Centra, izrade glavnih projekata za 6 pretovarnih stanica te informiranja, komunikacije i vidljivosti projekta. U tu svrhu će se provesti završna prethodna savjetovanja za navedene predmete nabave.

Projekt Centra za gospodarenje otpadom je projekt od državnog značaja vrijedan oko 72 milijuna eura, a u sufinanciranju njegove izgradnje sudjeluju Europska unija, Fond za zaštitu okoliša i Splitsko-dalmatinska županija. Izgradnja Centra za gospodarenje otpadom zajedno sa 6 pretovarnih stanica omogućit će podizanje standarda usluga gospodarenja otpadom i uvesti najsuvremenije metode zaštite okoliša i ljudskog zdravlja na korist stanovništva Splitsko-dalmatinske županije i njenih posjetitelja.

Pozivamo zainteresirane gospodarske subjekte na sudjelovanje u javnim nadmetanjima o kojima se sve informacije i obavijesti u smislu ZJN mogu pronaći na internetskim stranicama Elektronskog oglasnika javne nabave www.eojn.hr i  www.rcco.hr.