Dioklecijanova palača od otpadnih materijala

30. siječnja 2017.

Regionalni centar čistog okoliša d.o.o sudjelovao je na ovogodišnjem, četvrtom po redu sajmu vjenčanja, zdravlja, beba i trudnica Wedding Day koji se održao u splitskoj Spaladium Areni od 27. do 29. siječnja 2017. godine, Predstavnici naše tvrtke su među izlagačima i posjetiteljima sajma proveli anketu o postupanju s otpadom kako bismo došli do podataka koji su od velike važnosti za planiranje daljnjih edukacijskih i informativnih aktivnosti koje tvrtka kontinuirano provodi u svrhu podizanja ekološke svijesti stanovnika naše županije.

Na svome štandu ugostili smo i “trećaše” osnovne škole Spinut, pobjednike državnog ekološkog natječaja i ponosne nositelje titule “Mali ekolozi”, koji su zajedno sa svojom učiteljicom Dijanom Dvornik, pokazali Splitsko-dalmatinskom županu, g.Zlatku Ževrnji i splitskom gradonačelniku g. Baldasaru, kako se od otpadnih materijala može izgraditi Dioklecijanova palača.

http://dalmatinskiportal.hr/zivot/u-spaladium-areni-svecano-otvoren-4–sajam-vjencanja–wedding-day-/18505

https://www.dalmacija.hr/novosti/clanak/zupan-zevrnja-otvorio-iv-medunarodni-sajam-vjencanja-zdravlja-i-ljepote-u-splitu#3