Regionalni centar čistog okoliša d.o.o. sudjeluje na ovogodišnjem sajmu SASO

24. listopada 2016.

Jubilarni, 20. međunarodni sajam SASO, održat će se od 26. do 29. listopada u splitskoj Spaladium Areni. SASO je u organizaciji tvrtke Sajam Split prije 20 godina započeo kao sajam alata i opreme, graditeljstva i drvne industrije, a tijekom godina je rastao obogativši svoje sadržaje nizom specijaliziranih sajmova, stručnih događanja te bogatim nagradama za posjetitelje. Izlagači iz šest zemalja: Slovenije, Mađarske, Njemačke, Austrije, Srbije i Hrvatske predstavit će čak 620 brendova.

– S ponosom najavljujemo našu 20. godišnjicu sajma kroz koju smo prošli i pratili graditeljstvo od ekspanzije koja se događala pa evo i do velike gospodarske krize. Zajednička nit svih ovih 20 godina je mogućnost svim našim izlagačima i partnerima da nađu partnere u Splitu i naprave iskorak na tržištu – kazala je direktorica tvrtke Sajam Split Sanja Vuković Veić, te dodala kako kao i svake godine organiziraju bogat konferencijski program. SASO obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova: Sajam graditeljstva, Sajam drvne industrije, Sajam metalne industrije, Sajam alata, strojeva i opreme, Sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva i SEKO-Sajam ekologije. Za ovo rođendansko izdanje sajma, za posjetitelje su pripremljene i nagrade.

– Naši izlagači su se pobrinuli za brojne i vrijedne nagrade kao što su grafički tablet, UPS za kućanstva i urede, set za liječenje, bušilice, kao i idejno rješenje kako preurediti stan. Dovoljno je da SASO selfijem doći po nagradu – kazala je direktorica sajma.

SASO se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita. Dodajmo da za ulaznicu treba izdvojiti 20 kuna.

Regionalni centar čistog okoliša (RCCO) na 20. sajmu SASO 2016