Natječaj

8. srpnja 2014.

za prijavu projekata u sklopu LIFE programa okoliš i klimatske aktivnosti (2014.-2020.)
Fotografija članka
Natječaj je otvoren 18. lipnja 2014., a rok prijave za Tradicionalne projekte je 16. listopada 2014.

Europska komisija otvorila je natječaj za prijavu projekata u sklopu LIFE programa okoliš i klimatske aktivnosti (2014-2020). Pozivaju se pravne osobe (javna tijela, privatne tvrtke i neprofitne organizacije) registrirane u Europskoj uniji da dostave svoje projektne prijedloge na LIFE natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u 2014.godini.

Natječaj je otvoren 18. lipnja 2014., a rok prijave za “Tradicionalne” projekte je 16. listopada 2014. Prilikom prijave LIFE projekta prijavitelji se moraju služiti paketima natječajne dokumentacije (dostupni samo na engleskom jeziku) za pripremu svojih projektnih prijedloga. Svaki natječajni paket sadrži puna i detaljna objašnjenja u pogledu natječajne prihvatljivosti, postupka, visine sufinanciranja i sve ostale relevantne podatke. Za “Tradicionalne” projekte, prijavitelji isključivo moraju upotrebljavati online aplikacijueProposal.

Uvjeti propisani u svakom natječajnom paketu biti će obvezujući za uspješne prijavitelje, stoga vas molimo da ih pažljivo pročitate. Sve informacije, obrasci i natječajna dokumentacija mogu se pronaći na LIFE Internet stranici. Za dodatne informacije i upute molimo da se obratite nacionalnim kontakt točkama za LIFE program u Republici Hrvatskoj.